Netfejlesztő

Forgalom és bevétel növelése

Facebook hirdetésekkel

A Facebook lehetővé tette számunkra, hogy alacsony anyagi ráfordítás mellett elérjünk több ezer embert. A helyi vállalkozások könnyű helyzetben vannak, mert nincs konkurencia a hirdetők között. Jelenleg alig egy-két helyi vállalkozás hirdet Facebookon egy adott településen.

Legyél te az első aki kihasználja a lehetőségeket! Most korlátozott ideig ingyen megcsináljuk és beállítjuk a Facebook hirdetéskezelődet. Kampányokat tervezünk, hirdetéseket készítünk és futtatunk neked díjmentesen.

Facebook hirdetések

Közösségi média

Szerintünk a Facebook ma a legjobb a hirdető platformok közül, mert itt a legtöbb a regisztrált felhasználók száma és itt tudod a legkönnyebben és az egyik legolcsóbban elérni a célközönséged.

Érdekel

Vállalkozáskezelő

A Facebooknak a vállalkozáskezelője egy olyan eszköz, ahol könnyen és átlátható módon tudod kezelni a vállalkozásod hirdetéseit és Facebook oldalát.

Szükségen van rá

Egyedi célzás

A Facebookon pontosan megtudod határozni, hogy milyen célközönségnek szeretnél hirdetni. A nemtől és kortól, az érdeklődési körön át egészen a tartózkodási helyig lehet célozni.

Jól hangzik

Remarketing

A hirdetések nagyszerű remarketing lehetőségeket kínálnak, mert meg lehet célozni olyan közönséget, akik már kapcsolatba léptek a vállalkozásoddal vagy konverziót hajtottak végre.

Érdekel

Mérési lehetőségek

A Facebook a hirdetéseket folyamatosan méri rengeteg féle teljesítmény alapján. Csakhogy párat említsünk: hirdetésre kattintók száma, egy kattintás összege, konverziók mérése.

Nagyszerű

Eredmények

A méréseknek köszönhetően azonnal látod az eredményeket, így gyorsan tudsz reagálni minden felmerülő helyzetre, problémára és tudod optimalizálni a hirdetési költségeidet.

Fontos számomra

Facebook képpont

A Facebook képpont arra jó, hogy összekösd a weboldalad a hirdetéskezelőddel, így tudja a Facebook pontosan mérni a weboldalra látógatókat és konverziót végrehajtókat.

Kell egy weboldal

Kampányok

A hirdetéskezelőben tudunk különféle kampányokat lértehozni, melyek egyéni célt szolgálhatnak. A kampányok lehetnek forgalom, aktivitás, üzenet, konverziók és egyéb célúak.

Szeretnék hirdetni

Hirdetések

A Facebookon a hirdetések létrehozásánál tulajdonképpen csak a képzelet szab határt, de az alapvető szabályokat itt is be kell tartani és követni kell az újításokat.

Csináljunk hirdetést
Hirdetési stratégiánk

Helyi vállalkozások
forgalmának és bevételének növelése

A hirdetésekkel elérjük, hogy a vállalkozásod legyen a legismertebb a környéken, és egy adott problémával vagy vásárlási célból téged keressenek fel elsőként. Ha az ismertség kialakult, akkor egyedi ajánlatokkal, különleges akciókkal vagy a népszerűség növelésével skálázzuk fel az online hirdetéseidet, mellyel tovább tudod növelni a bevételed.

Vágjunk bele
Célunk

Segíteni másoknak
sikereik elérésében

Arra törekszünk, hogy az a vállalkozás, amelyik megkeres minket, a legjobb szolgáltatást nyújtsuk számára. Ennek megfelelően segítünk a céljaik megvalósításában és közreműködünk az online üzleti stratégiájuk kialakításában. Célunk, hogy a vállalkozásod egy folyamatosan fejlődő irányvonalat kövessen.

Vágjunk bele
Garancia a fejlődésre

Ingyenes felmérés és
pénzvisszafizetési garancia

Ahhoz, hogy bizalmat tudjunk kialakítani ügyfeleinkkel, szükség van egy első lépésre: ingyenesen felmérjük vállalkozásod lehetőségeit és árajánlatot adunk. Mindezt megfejeljük egy pénzvisszafizetési garanciával, amit szerződésbe foglalunk: ha nem tartjuk be ígéreteinket és nem szerzel új ügyfeleket, vásárlókat, akkor a hirdetésre költött költségeidet visszafizetjük.

Vágjunk bele

Felépítjük az online

üzleti stratégiád

A Facebook hirdetések lehetővé teszik, hogy tartózkodási hely szerint, 10, 40 vagy több kilóméter sugarú körben tudjunk hirdetni. Így tudjuk a helyieket könnyen megcélozni. Ezen felül lehet szűkíteni a célcsoportot nem, kor, érdeklődési kör és egyéb szempontok szerint.

Mennyibe kerül a Facebookon hirdetni?

Attól függ mi a célod a hirdetéssel és mennyi embert akarsz elérni. Számít természetesen, hogy milyen maga a hirdetés, felkelti-e az emberek figyelmét. Minél jobban teljesít egy hirdetés, annál olcsóbb. Napi 400 Forint a legalsó határ amitől el lehet kezdeni hirdetni, de mi az ügyfeleinkkel mindig legalább napi 1-2 ezer forintos költéssel szoktunk hirdetéseket indítani. Skálázáskor pedig nem ritka a napi 10 ezer forint feletti összeg sem.

A hirdetések teljesen automatikusan működnek?

Igen, a hirdetéseket pár hétig optimalizálni szükséges, utána "magukra lehet hagyni őket", de minden héten figyelemmel kell kísérni, hogy nem esett-e vissza a teljesítményük. Később csak a hirdetés kreatív részét (kép és szöveg) kell cserélgetni, mert úgymond "kiéghetnek".

Mi a garancia arra, hogyha megbízol minket, az eredményes lesz?

Garanciát nem tudunk rá vállalni, de pénzvisszafizetést igen. Ha nem sikerült a segítségünkkel újabb és több vásárlót, ügyfelet hozni a vállalkozásodba, akkor visszafizetjük a hirdetésre költött költségeidet.

Gyakori kérdések weboldalkészítés, facebook hirdetések
Áraink

Nézd meg árainkat és
válaszd ki a neked megfelelőt

 • Ha csak weboldal kell

 • Ft45000-től

  • WordPress weboldal sablonból
  • Mobil és tablet verzió
  • Chatbot marketing
  • Értékesítési szövegírás
  • Bankkártyás fizetés
  • Automatikus számlázás
  • Időpontfoglaló rendszer
 • Nagy ajánlat a vállalkozásod számára!

  A hirdetések készítését és futtatását most korlátozott ideig ingyenesen vállaljuk.

 • Igen tényleg díjmentesen megcsináljuk a Facebook hirdetések elindításához szükséges lépéseket, kampányokat tervezünk és hirdetéseket készítünk.

  Neked csak a Facebook költségeit kell megfizetned, amiért a hirdetések futnak, minden mást megcsinálunk neked ingyen.

 • Ha csak hirdetni akarsz

 • Ingyenes

  • Facebook oldal elkészítése
  • Bemutatkozó poszt készítése
  • Vállalkozáskezelő beállítása
  • Kampányok tervezése
  • Hirdetések készítése és futtatása
  • Követőbázis növelése
Thumb Thumb Thumb Thumb

Olvasd el miket
értünk el ügyfeleinkkel

MUNKÁINK

Nézd meg kikkel dolgoztunk együtt

Netfejlesztő logó fehér
Email:

info@netfejleszto.hu

Telefon:

+36-70-413-2662

Email:

info@netfejleszto.hu

Telefon:

+36-70-413-2662