Netfejlesztő

Weboldal

Egy szépen felépített weboldal bizalmat növel és egy komoly cég benyomását kelti. Emellett állandó és folyamatos reklámot biztosít, mert 0-24-be működik.

Mennyibe kerül egy weboldal elkészítése?

Sok mindentől függ, de egy egyszerű egy-két oldalas honlapot már 45 ezer forinttól készítünk. Az extrák és az oldalak száma, valamint az egyedi kérések tudják az árat feljebb tolni, ezért pontos árajánlatot csak egy személyes megbeszélés után tudunk adni.

Mennyi a fenntartása és karbantartása egy weboldalnak?

Egy weboldal fenntartása évente 11 ezer forinttól indul, ez a tárhely és a domain díja átlagosan. A honlap karbantartását kérésre megtanítjuk és egyedül is megtudod csinálni. Ha pedig továbbra is szeretnéd, ha mi kezelnénk a weboldalad, akkor havi 10 ezer forintért vállaljuk.

weboldalkészítés
Facebook hirdetések

Online hirdetés

A Facebook hirdetések lehetővé teszik, hogy tartózkodási hely szerint, 10, 40 vagy több kilóméter sugarú körben tudjunk hirdetni. Így tudjuk a helyieket könnyen megcélozni. Ezen felül lehet szűkíteni a célcsoportot nem, kor, érdeklődési kör és egyéb szempontok szerint.

Mennyibe kerül a Facebookon hirdetni?

Attól függ mi a célod a hirdetéssel és mennyi embert akarsz elérni. Számít természetesen, hogy milyen maga a hirdetés, felkelti-e az emberek figyelmét. Minél jobban teljesít egy hirdetés, annál olcsóbb. Napi 400 Forint a legalsó határ amitől el lehet kezdeni hirdetni, de mi az ügyfeleinkkel mindig legalább napi 1-2 ezer forintos költéssel szoktunk hirdetéseket indítani. Skálázáskor pedig nem ritka a napi 10 ezer forint feletti összeg sem.

A hirdetések teljesen automatikusan működnek?

Igen, a hirdetéseket pár hétig optimalizálni szükséges, utána "magukra lehet hagyni őket", de minden héten figyelemmel kell kísérni, hogy nem esett-e vissza a teljesítményük. Később csak a hirdetés kreatív részét (kép és szöveg) kell cserélgetni, mert úgymond "kiéghetnek".

Mi a garancia arra, hogyha megbízol minket, az eredményes lesz?

Garanciát nem tudunk rá vállalni, de pénzvisszafizetést igen. Ha nem sikerült a segítségünkkel újabb és több vásárlót, ügyfelet hozni a vállalkozásodba, akkor visszafizetjük a hirdetésre költött költségeidet.

Irodánk

7000 Sárbogárd,
Mészöly Géza utca
2/b.

Elérhetőségeink

Telefon: +36 70 413 2662
E-mail: info@netfejleszto.hu

További kérdésed van?

Töltsd ki az űrlapot vagy írj nekünk Messengeren!

  Netfejlesztő logó fehér
  Email:

  info@netfejleszto.hu

  Telefon:

  +36-70-413-2662

  Email:

  info@netfejleszto.hu

  Telefon:

  +36-70-413-2662